İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Yenifoça'da Emsalsiz Lokasyonda Bahçeli Tripleks

51 Fotoğrafı İncele

Harita İZMİR / FOÇA / FEVZİ ÇAKMAK MAH.

Adresi ilan sahibi ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

7.000.000
Satılık Villa

İlan Açıklaması

İzmir Yenifoça'nın merkezi konumunda bulunan bu şık villa, denize ve doğaya yakınlığı ile sakin bir yaşam sunuyor. Market ve pazaryerine
yakın konumu sayesinde günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Villanın toplam kullanım alanı 120 metrekare olup, 4 yatak odası ve 1
salonu bulunmaktadır. Ayrıca açık mutfak, modern tasarımı ve işlevselliğiyle, evde yemek yapmayı keyifli hale getiriyor.

Villa, ferah bir bahçeye de sahiptir. Bahçe, toplam 40 metrekare büyüklüğündedir ve dinlenmek, doğayla iç içe olmak isteyenler için mükemmel bir alan sunar. Ayrıca, villanın terasında keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Villanın bulunduğu arka sokak, sakin ve huzurlu bir ortam sunar. Denize yakın konumu sayesinde, temiz havası ve sahile yakınlığı ile sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor.

Bu tripleks villa, modern tasarımı, kullanışlı iç tasarımı ve konforlu yaşam alanları ile herkesin arayışındaki mükemmel yaşam alanıdır. Her detayı özenle düşünülmüş, doğal ve modern tasarımları bir arada sunan bu villa, sizlere konforlu bir yaşam alanı sunacaktır.

VİLLAMIZA BU KONUMDAN ULAŞABİLİRSİNİZ..!



Özellikler

Konut Tipi
Bahçeli
Müstakil Girişli
Harita Görünümü Sokak Görünümü

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mesaj Gönder Açıklama